Parachute Cord Black/Orange reflective

Lengde: 0,0 cm

Bladlengde:0,0 cm

SKU: RG1082H
kr 195,00

Beskrivelse

Flerfarvet reflekterende paracord 550, bunt på 100 fot / ca 30 meter.
Består av farvene: sort med neonoransje/blågrå tverrstriper. 
Produsert i USA av Marble's.
Paracord er et lett nylon-snøre, opprinnelig brukt som fallskjermsnor av det amerikanske luftforsvaret under andre verdenskrig. Men når disse soldatene var ute på oppdrag fant de fort ut at snøret kunne brukes til en mengde forskjellige oppgaver. I dag brukes det som et allsidig verktøy, både av sivile og militære.
Snøret består av en ytre kappe med 7 flettede indre tråder som gjør det ekstremt sterkt, og testet for å tåle 250kg. Den flettede nylon konstruksjonen gjør også snøret elastisk og enkelt å jobbe med. Ettersom at nylon verken råtner eller mugner kan tauet brukes året rundt i alle typer omgivelser.
Paracord kan blant annet brukes som sikringstau ved klatring, til å binde fast sekker/utstyr til kjøretøy, eller til å henge opp teltduk (for å nevne noe). Paracord er rett og slett et overlevelsesverktøy som hører naturlig hjemme i en tursekk i forbindelse med jakt, fiske og friluftsliv. 

Leverandørbeskrivelse

Reflective with Neon Orange Tracer 100ft. Nylon. Ideal for camping, boating, crabbing, indoor and outdoor clotheslines, halyard lines, garden lines, venetian blinds, awning lines and many other applications requiring strength and durability. Rated for 550 lbs. 7 strand. Made in U.S.A. Color may vary due to the dye lots.