Betingelser

Alle våre produkter garanteres ekte.
Vi kjøper kun fra produsent eller godkjente leverandører.
Alle knivene er lovlig å selge i Norge, forbudte/restriksjonsbelagte varer leveres ikke.
Vi tar heller ikke inn varer som risikerer beslag og forsinkelser i leveringen.
 
Salgs- og leveringsbetingelser
Følgende salgs- og leveringsbetingelser gjelder for alle forbrukerkjøp som foretas via internett, epost, telefon eller lignende. For å bestille varer i nettbutikken vår, må du godta våre betingelser. Vi forutsetter at kunden ved bestilling, har fylt 18 år og er myndig.
 
Parter
Selger er Knivspesialisten AS, med adresse: Londalsflaten 57, 5267 Espeland og Org. nr: 916314450, heretter nevnt som Knivspesialisten, Kjøper betegnes som Kunden.
 
Personopplysninger
Knivspesialisten oppbevarer bare kundeopplysninger som er nødvendige for å gjennomføre en handel. Personnummer vil bare bli avkrevet i de tilfeller hvor Kunden søker om kreditt. Knivspesialisten vil ikke utlevere kundeopplysninger til andre, med unntak av når Kunden særskilt har samtykket. Eksempel på samtykke kan være i forbindelse med kredittkjøp. Kunden vil alltid få opplyst hvem informasjonen vil bli utlevert til. Kunden kan til enhver tid henvende seg skriftlig til Knivspesialisten med forespørsel om å få utskrift av de personopplysninger Knivspesialisten har lagret på Kunden. Kunden kan, til enhver tid, be om å bli slettet i Knivspesialisten sine registre under forutsetning av at alt mellomværende er gjort opp.
 
 
Avtaleinngåelse
Kjøpet er bindende idet Kunden sender ordren og ordren er registrert i vår løsning. Det vil bli sendt en elektronisk ordrebekreftelse pr. epost til Kunden kun kort tid etter at vi har registrert ordren. Ordrebekreftelsen er en bekreftelse på at Knivspesialisten har mottatt bestillingen, men betyr ikke at varen kan leveres. Kunden er forpliktet til å kontrollere at ordrebekreftelsen er korrekt umiddelbart. Dersom ordrebekreftelsen inneholder feil eller mangler i forhold til det Kunden oppfatter som avtalt, må Kunden umiddelbart ta kontakt med Knivspesialisten på telefon 91342475 eller email: magne@knivspesialisten.no / veronica@knivspesialisten.no.
 
Leveranser
Alle bestillinger vil normalt sendes neste virkedag, såfremt varen er på lager. Knivspesialisten beregner normalt 1 til 4 virkedagers leveringstid (lørdag og søndag regnes ikke med), beregnet fra leveransen er registrert av Posten/Bring. Dette kan selvsagt variere noe avhengig av leveringsadressen. Vennligst sjekk sporing på Posten.no, det er ikke sikkert det er vår feil dersom det tar tid før varen er fremme. Knivspesialisten benytter Posten for leveranser. Priser fremkomme på ordrebekreftelsen. Alle leveranser skjer i henhold til ordrebekreftelse. Knivspesialisten har ansvar for forsendelsen inntil Kunden mottar denne. Ved forsinkelser vil Knivspesialisten underrette Kunden så snart Knivspesialisten får kunnskap om dette.
Levering kun til adresser i Norge.
For levering til Svalbard, vennligst ta kontakt på email.
 
No international sales of knives.
 
 
Priser
Alle priser på www.knivspesialisten.no oppgies i Norske Kroner og er inklusive 25% Mva.
 
Betaling
Kunden betaler omgående med kredittkort gjennom nets. Ved kredittkortbetaling vil ikke beløpet trekkes fra Kundens konto før ordrebekreftelsen er fakturert og varene sendt.
Alternativt kan vi sende faktura på mail (forhåndsbetaling). 
 
Returer
Knivspesialisten gir 14 dagers full returrett jmfr. angrerettloven. Eventuelle returer må sendes som vanlig pakke med sporingsnummer. Forsendelser i postoppkrav vil IKKE bli hentet, og blir dermed ikke behandlet/omfattet av returretten. Produkter som returneres må være ubrukt og i original ubeskadiget emballasje. Vedlagte angrerettskjema må returneres ferdig utfylt med informasjon om varen ønskes byttet eller om pengene ønskes tilbake (husk å oppgi kontonr.). Dersom returen ikke skyldes feil fra Knivspesialisten sin side vil returporto belastes kunden, dette gjelder også evt porto belastet ved opprinnelig vareutsendelse.
Ved uavhentet pakke kan vi tilbakebetale varens pris, fratrukket eventuell returporto. 
 
Bytte av varer
Ved bytting av varer ber vi Kunden om å kontakte oss så snart som mulig på magne@knivspesialisten.no. Knivspesialisten trenger følgende informasjon for å ekspedere henvendelsen effektivt:
Fullt navn.
Kundenummer/Fakturanummer.
Varenummer og varenavn.
En forklaring på hvorfor du ønsker å bytte og hva du ønsker å bytte til.
NB! Varer som returneres uten avtale eller pr. postoppkrav vil ikke bli behandlet/hentet.
 
 
Reklamasjoner
Dersom det er en feil på en vare ber vi Kunden om å kontakte oss så snart som mulig på magne@knivspesialisten.no. Knivspesialisten trenger følgende informasjon for å ekspedere henvendelsen effektivt:
Fullt navn.
Kundenummer/Fakturanummer.
Varenummer og varenavn.
En forklaring på hvorfor du ønsker å bytte og hva du ønsker å bytte til.
NB! Varer som returneres uten avtale eller pr. postoppkrav vil ikke bli behandlet/hentet.
 
 
Returadresse
Alle avtalte returer sendes til:
Knivspesialisten AS
Londalsflaten 57
5267  ESPELAND
 
Forbehold
Knivspesialisten tar forbehold om at varer kan være utsolgt og forbeholder seg retten til å bruke Kundens epostadresse til utsendelse av det vi selv definerer som relevant informasjon. Våre kunder kan til enhver tid administrere omfanget av utsendelser eller stoppe dette helt. Dette gjøres på "Min Side" og krever at Kunden er pålogget nettløsningen.