Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Ballistol Universalolje 200ml

Lengde: 0,0 cm

Bladlengde:0,0 cm

SKU: 5095
kr 129,00

Beskrivelse

Alkalisk olje som kan benyttes til smøring og rustbeskyttelse.
Syrenøytraliserende, hudvennlig, biologisk nedbrytbar.
Sprayflaske.
Netto innhold 200ml.
Norsk tekst på boksen.
Produsert i Tyskland.
 
For denne varen har vi flere enheter tilgjengelig enn det som vises.
Ta kontakt, så sjekker vi tilgangen.

Leverandørbeskrivelse

Universalolje i ordets rette forstand! Denne oljen er bruk verden over for vedlikehold av metall, treverk, lær, gummi, syntetiske materialer, hud og dyrepels, samt mye annet. Ideell for håndverk, industri, agrikultur, hushold, hagearbeid, kjøretøy, fiske, jakt og skyttersport.
Ballistol er en alkalisk olje som er syernøytraliserende. Den har mange verdifulle egenskaper som: rustbeskytter, høy inntrengning, desinfisering, lavere overflatespenning og glideeffekt for bevegelige deler. Ballistol trenger inn i de minste åpninger – herder ikke- eldres ikke! Ingen annen olje har så mange bruksområder som denne.
JAKT: Innholdet i flasken har en desinfiserende effekt og kan av den grunn bruker i åpne sår. Dette er en perfekt olje for bruk på hunders poter, siden den er beskyttende.
FISKEUTSTYR: Ballistol konserverer kroker, svivler, hemper, agnnåler, og stålfortommer. Den smører og beskytter sneller og teleskopstenger. Denne er ypperlig for seletøy, sko og møbler.
HUSHOLDNING: Ballistol smører dørlåser, skrikende hengsler, og gjenstridige vinduer. Smører og beskytter alt fra symaskiner til sykler. Kan også brukes på møbler av tre. De kan få tilbake sin opprinnelige glans.
KJØRETØY: Ballistol beskytter krom, felger og låser. Ballistol hindrer ising i låsene og smører teleskopantenner. Sprayer du fronten av bilen med Ballistol, vil du med enkelthet fjerne døde insekter.
HAGEN: Bruk Ballistol til beskyttelse av hageutstyr, gressklippere, sakser, trillebåre, etc. Ballistol gjør redskaper rene og skinnende.
MOT BLADLUS: Lag en oppløsning av 3 prosent Ballistol og 97 prosent vann i en sprayflaske og spray direkte på plantene. Bladlusene dør uten at plantene blir skadet.
INDUSTRI OG HÅNDTVERK: Ballistol kan brukes til alle slags maskiner og verktøy. Løser opp rustne skruer.